طرح توجیهی بسته بندی و فراوری آبزیان دریایی (ماهی و میگو) 99

طرح توجیهی بسته بندی و فراوری آبزیان دریایی 99

طرح توجیهی بسته بندی و فراوری آبزیان دریایی (ماهی و میگو) 99

طرح توجیهی بسته بندی و فراوری آبزیان دریایی (ماهی و میگو) 99

سلام به دوستداران آقای صنایع
در این مقاله به ارائه طرح توجیهی بسته بندی و فراوری آبزیان دریایی (ماهی و میگو) که اطلاعات آن اپدیت سال 99 می باشد را در اختیارتان گذاشته ایم.

تا پایان با ما همراه باشید.

فهرست مطالب طرح توجیهی بسته بندی و فراوری ماهی و میگو 99

طرح توجیهی بسته بندی و فراوری آبزیان دریایی 99

خلاصه طرح:

طرح توجیهی بسته بندی و فراوری آبزیان دریایی 99

طرح توجیهی بسته بندی و فراوری آبزیان دریایی 99

طرح توجیهی بسته بندی و فراوری آبزیان دریایی 99

 

بیشتر بخوانید:

طرح توجیهی بسته بندی و فراوری آبزیان دریایی 99

معرفی محصول

فرآوری به مجموعه فعالیتهایی گفته می شود که در آن ماهی پس از شستشو و آماده شدن به صورت تازه ، منجمد یاپخته شده ، به شکل کامل یا سرزده و شکم خالی ، پوست کنده ، فیله ، استیک و غیره بسته بندی می شود

1- چنعت (گويش  قشمي )شیر ماهی: شیر ماهی در خلیج فارس زیست و صید می شود و دارای اسکلت استخوانی است.
ماهی شیر تقریباً به شکل هواپیمای جت است و رگه های عرضی تیره به مقدار کم و روی بدن ماهی مشاهده می شود
و تقریباً شبیه ماهی قباد بوده اما از آن بزرگتر است.
2- گواب (گويش قشمي )هوور یا تن: این ماهی دارای گوشتی پرخون به رنگ شکلاتی تیره است
و در بنادر خلیج فارس از آن برای تهیه ماهی سوری استفاده می کنند.
3-کولی(گويش قشمي )كوسه: همان کوسه است که در داخل دهان دارای دندانهای مخروطی نوک تیز و بسیار برنده است.
از انواع کولی می توان به انواع زیر اشاره کرد: کولی بلند، کولی بی دندان، کولی پنگ، کولی جرجور(ظاهر این کوسه نوزاد خود را در شکم پرورش داده و بعد به دریا رها می سازد).(جهت یاد گیری خواندن مقاله نگارش طرح توجیهی کلیک کنید)

برای جلب رضایت مشتر ی، افزایش تقاضا ، وکسب در آمد و روزی حالل به” حفظ کیفیت و بهداشت و سالمت محصول” باید دقت کرد تا فراورده های ماهی ، بعنوان بهترین منبع پروتئینی ، به شیوه درست و بصورت آماده مصرف در همه فروشگاه های مجهز در اختیار مشتریان قرار گیرد.

 

No Comments

Add your comment